Spapaket

Spa Experience

Mötet mellan det nordiska och det orientaliska är ett återkommande tema hos oss. Det ljusa, rena i kontrast med det mustiga, exotiska återspeglas i vårt spaområde såväl som i våra produkter.

Vår Spa Experience är en sparitual du utför på dig själv i vårt spa och är en upplevelse för alla sinnen. Vid din ankomst får du en necessär med sparitualprodukter, tofflor, badrock och handduk. Handduk och rock får du till låns under vistelsen medan necessären och tofflorna är dina att behålla.
Ta med egna badkläder.

Face eller Body
Måndag-torsdag:  895:-*
Fredag-söndag: 1095:-*

Soul (Face + Body)
Måndag-torsdag:  1095:-*
Fredag-söndag: 1295:-*

Läs mer om våra olika Spa Experience-paket >>

Spa Deluxe

Ladda batterierna med en skön dag på Spa. I paketet ingår valfri behandling enligt nedan samt tillträde till vår Spaavdelning.

Small – 1 valfri 20 min behandling samt avkoppling i vårt Spa.
Pris: 985:-/1285:-*

Medium – 1 valfri 50 min behandling samt avkoppling i vårt Spa.
Pris: 1185:-/1485:-*

Large – 1 st. valfri 80 min behandling samt avkoppling i vårt Spa.
Pris: 1385:-/1685:-*

BOKA DITT SPAPAKET HÄR >>

Heavenly Morning

Starta dagen med en fantastisk frukost på Upper House Dining. Därefter är du varmt välkommen till vårt spa och njuta i 3 timmar med den Spa Experience du väljer. Spa Experience är en sparitual du utför på dig själv i vårt spa, du väljer mellan Face eller Body. Utöver spakitet får du tofflor, badrock och handduk. Handduk och rock får du till låns under vistelsen medan necessären och tofflorna är dina att behålla.
Erbjuds måndag-fredag, från kl 07.00.

Pris: 1195:-

BOKA DITT SPAPAKET HÄR >>

Hamam

Avkoppling i vårt Spa och en renande Hamambehandling. Behandlingen utförs traditionellt på en varm granitsten inne i Hamamrummet, där du blir tvagad med kezevante och tvålskum. Vi erbjuder två olika Hamampaket: Hamam “Ottoman” samt Hamam “Pascha”.

VÅRA HAMAMPAKET >>

 

*Första prisangivelse gäller vardagar (måndag-torsdag), andra prisangivelse gäller helg (fredag-söndag). 

Obs – Våra spapaket gäller ej Babor soothing/relaxing massage candle DUO.