Romantisk weekend

 

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo 5-stjärnigt, varva ner och koppla av i vårt spa, från 2169:-/person.

Tillbringa natten på det bästa hotellet för romantisk weekend i Sverige* i vårt lyxiga Deluxe-rum. Med Champagne och choklad vid ankomst och frukost serverad på rummet, finns det något bättre sätt att spendera lite kvalitetstid tillsammans?

Checka in och koppla av en stund på rummet. Ta sedan hissen ner till Upper House Spa ge er tid till en avslappnande stund. Prova Hamam, heta ångbad och vår spektakulära utomhuspool med glasgolv. Ni kan även boka en skön spa-behandling, eller varför inte boka en romantisk middag i gourmetrestaurangen Upper House Dining.

 

Paketet innehåller:
  • Övernattning i ett stort Deluxe dubbelrum
  • Spaentré med utvalda produkter från vår Spa Experience
  • Fri tillgång till vårt gym och våra pass (i mån av plats), tex Yoga.
  • En flaska utsökt Champagne och chokladpraliner (ingår första natten)
  • Exklusiv frukost på 25:e våningen eller frukost på rummet (om så önskas)
  • Rosenblad på sängen dekorerat som ett hjärta

 

Pris:
från 2169:-/ person* i Deluxerum på generösa 48 kvm med King-Size säng.
från 2619:-/ person* i en tvårums Deluxe svit på hela 72 kvm med panoramafönster och King-Size säng.

Datum: Paketet går att boka alla dagar i veckan i mån av plats t.o.m. december 2019, med reservation för ändringar.

BOKA ONLINE >

Kontakt
E-post: room@upperhouse.se
Telefon: 031-708 83 20

*Upper House tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag. Upper House av blivit utsett till det bästa hotellet i Sverige för romantik enligt TripAdvisor. 

 

Välkommen till Göteborg och Upper House!