Gourmetpaket

 

Unna er en dag full av upplevelser och njutning. Upper House Gourmetpaket erbjuder något för alla sinnen. Bo 5-stjärnigt, koppla av och varva ner i vårt spa, avnjut sedan Upper House Dinings avsmakningsmeny, från 2656:-/person.

Checka in och koppla av en stund på rummet. Ta sedan hissen ner till Upper House Spa ge efter för känslan. Prova Hamam, heta ångbad och vår spektakulära utomhuspool med glasgolv. Passa på att boka en av våra sköna behandlingar för kropp och själ.

På 25:e våningen väntar ditt bord på Upper House Dining, restaurangen med en stjärna i Guide Michelin. Med säsongens råvaror i fokus och västkustens fantastiska skafferi som klangbotten. Vi har med omsorg valt ut de bästa råvarorna säsongen har att erbjuda och låtit kreativiteten flöda då vi skapat avsmakningsmeny.
En god natts sömn väntar och en lyxig frukost utöver det vanliga där du kan välja dina favoriter på frukostens a la carte meny morgonen därpå.

 

I paketet ingår:
  • En övernattning i valfri rumskategori.
  • Spaentré med utvalda produkter från vår Spa Experience.
  • Fri tillgång till vårt gym och våra pass (i mån av plats), tex Yoga.
  • Avsmakningsmeny, en smakupplevelse under fyra timmar
  • Lyxig frukost på 25:e våningen, med milsvid utsikt över Göteborg.

 

Pris: från 2656:-/person* i delat Superiorrum med avsmakningsmenyn. Andra rumstyper och sviter mot tillägg.

Läs mer om våra rumstyper >

Datum: Gourmetpaketet med stora avsmakningsmenyn går att i mån av plats tisdag-lördag t.o.m. oktober. Därefter onsdag–lördag från den 1 november dock längst till december 2019. (Sommaruppehåll juli-augusti), med reservation för ändringar.

Info: Vid eventuell avbokning önskar vi höra från dig senast 24 timmar innan ankomst.

Boka

E-post: room@upperhouse.se
Telefon: 031-708 83 20

*Upper House tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

 

Välkommen till Göteborg och Upper House!