Anna Wikström

Vem är jag:
En livsglad yogini som älskar mötet med andra. Resor är min stora passion och jag inspireras av nya platser, kulturer, människor och allt livet har att erbjuda.
Jag arbetar med hälsoutveckling och personlig utveckling för individer och grupper genom yoga, utbildning och vägledning. Då jag är utbildad yogalärare, hälsokonsult och kostrådgivare har jag alltid tankar kring hur vi får ihop en bra helhet. Att vi får med oss alla bitar såsom återhämtning, bra mat, rörelse och njutning. Livet är till för att njutas!

Vad yoga betyder för mig:
Yogan ligger mig väldigt varmt om hjärtat och är mitt sätt att hantera livet med dess utmaningar. Jag har provat på de flesta yogaformer och anser att all praktisering som får mig närmre min kärna är en bra praktisering. Alla yogalärare och alla yogaklasser ger mig alltid något. Jag yogar för att det hjälper mig att bli mitt bästa jag. Jag älskar att undervisa och det är en gåva att se hur människor kommer i kontakt med sig själva genom närvaro. Mitt mål som lärare är att motivera mina elever att verka i sitt rätta element.  Jag använder yoga och meditation som verktyg för att hen själv ska komma till insikt och öka sin självkännedom för att ta beslut som leder till hens sanna väg. Unikt med mina klasser är att jag alltid lägger stor vikt vid nedvarvning och återhämtning då jag upplever att de flesta människor idag har behov av det. Jag ser fram emot att möta DIG på mattan!

Utbildning:
Certifierad yogalärare via Yoga Alliance RYT500, ISHTA yoga teacher training 300 HR*, ISHTA yoga teacher training 200 HR*, Yin Yoga teacher training 30 HR med Magdalena Mecweld, ISHTA Yin yoga teacher training steg 1 &2 80 HR, Global yoga teacher training 100 HR, Hälso/friskvårdskonsulent 2-årig utbildning. Kostrådgivare via Paulúns näringscenter steg 1 och 2.