Babor Tech Microneedling

1100:-/person

Microneedling är en resultatinriktad behandling som är hudföryngrande och uppstramande. Behandlingen minskar fina linjer och rynkor, minimerar porer och acneärr, samt förbättrar hudens struktur och minskar pigmenteringar.
Vid behandlingen används sterila engångsnålar som penetrerar huden och skapar en kontrollerad hudskada. Som en naturlig reaktion vill huden reparera skadan, vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin som skapar nya hudceller och ny frisk hud kommer upp till ytan. Under behandlingen slussas aktiva ämnen ner i huden som normaliserar hudbarriären och återfuktar även den mest känsliga huden.
Antalet behandlingar som behövs beror på hudens tillstånd och önskat resultat, men vanligtvis 5–6 behandlingar med 2 veckors mellanrum. Allt material är sterilt och CE-märkt och uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Vi rekommenderar inte behandlingen om du är gravid eller i samband med sol.

Viktigt att tänka på efter behandlingen:

  • Undvik att bada, basta eller träna på 48 timmar
  • Minimera kontakt med huden i det behandlade området på 24 timmar
  • Undvik make-up under 24 timmar
  • Använd alltid solskydd

 

Pris 1100:-

 

Till dig som bokar en behandling erbjuder vi spaentré till ett rabatterat pris, 395:-
Meddela oss om du önskar det så hjälper vi dig.

Telefon: 031-708 83 25
E-post: spa@upperhouse.se

Eventuell avbokning av behandling, spaentré och spapaket ska ske senast 24 timmar före din bokade tid. I annat fall debiteras du hela kostnaden.

Åldersgräns för att besöka Upper House Spa är 16 år i målsmans sällskap.