Yoga by Cerboni

från 295:-/person

Maria Cerboni är grundare till Yoga By Cerboni, rörelsesystemet som delar frihet att vara den unika personen du är. Marias vision med Yoga är att göra Yoga ännu mer lättillgänglig.

Tusentals människor världen runt har utövat Marias yoga och människor som aldrig tidigare har provat Yoga tycker det är ljuvligt att kunna känna enkelheten och tillgängligheten att praktisera Yoga även om de inte trodde det tidigare.

Maria har under flertal år utarbetat yogaresor samt tillgänglighet för yoga på hotell och resebyråer runt om i världen. Hon är medgrundare av Aqua Yoga Sweden samt Board Yoga Sweden och har mer än 1000 timmars studier inom Yoga Medicine, Strala Yoga, Medi Yoga och personlig träning. Maria utforskar ständigt nya möjligheter att dela med sig av yoga för att få andra att hitta sin egen potential, och tar yogan vidare på många olika plan.

Klasserna bygger på enkelhet , glädje, värme, musik och möjlighet att landa och lyssna från insidan och ut. Kom som du är och bli mer av den du är!

Alla yogapass ingår för dig som är träningsmedlem eller boende på Upper House men du behöver boka din plats i förväg. Icke-medlemmar /boende är varmt välkomna att boka enstaka pass för 295 SEK / pass. (Aqua yoga 395 SEK)

Åldersgräns för att delta på yogaklasserna på Upper House Spa är 16 år i målsmans sällskap.