En smakresa för alla dina sinnen

Fine Dining – Avsmakningsmeny

Unika smaker, lekfulla presentationer och med passion låter vi kreativiteten flöda. Vår avsmakningsmeny ger dig det bästa av det bästa och du blir garanterat hänförd av nya gastronomiska fullträffar.

Upper House Dining – Fine Dining-konceptet med en avsmakningsmeny, har gett Upper House Dining en Michelinstjärna, finns i ena delen av restaurangen. Vi har skapat en mer intim känsla och ökad exklusivitet. För den som verkligen vill ta sig tid att njuta. En smakupplevelse där du på nära håll får ta del av kockarnas kreativa process. Våra sommelierer har tagit fram vinpaket med fantastiska drycker som passar perfekt till.

Fine Dining – Avsmakningsmeny 1400 kr
Dryckespaket 1250 kr

Vill du hellre vara spontan och komma förbi på ett glas och något från baren är du välkommen upp. Kika också på menyn i vår Casual Dining – här finns mellanrätter som passar både små och stora sällskap.

Tänk på att vår avsmakningsmeny måste bokas i förväg. Vill du boka ett sällskap med fler än 6 personer vänligen hör av dig via restaurant@upperhouse.se eller ring +46317088200 så hjälper vi dig. Avsmakningsmenyn serveras tisdag till lördag.