En unik kulinarisk scen

På Upper House Dining fokuserar vi på gästens helhetsupplevelse. Allt från läget och inredningen till kockarnas passion och hantverksskicklighet samverkar för att skapa en unik kulinarisk scen. Hos oss kan du njuta av nyskapande menyer och visionära presentationer. Vi berättar gärna mer om våra kulinariska tekniker och råvaror för dig som vill veta mer.

En klart lysande stjärna

Sedan Upper House öppnade i september 2013 har restaurangen tilldelats flera utmärkelser och fina betyg. Sen den 24 februari 2016, har Upper House Dining även en stjärna i Guide Michelin.

Vår köksträdgård

Köksträdgården uppe på Upper House tak står under sommarhalvåret i full blom och surrandet från de 150 000 bina gör tappra försöka att konkurrera med stadens ljud 27 våningar nedanför. Sveriges högst belägna biodling har funnits i fyra år och har på naturlig väg mer än fördubblat sina invånare sedan starten. Odlingen är KRAV-certifierad och likt de örter och kryddor som odlas här uppe, används honungen i den egna matlagningen men också som smaksättare till husets hembryggda öl. Mer närodlat än så här blir det inte! Och du, nästa gång du är här – ta en titt på mönstret i taket på Upper House Dining…