Våra menyer

Loungemeny

Mindre

Bakat pärlhönsägg från Blekslätten med sommartryffel, färskost & krispig potatis 220:-

Löjrom från Bottenviken, svartrot karamelliserad i grädde & persiljasabayonne 230:-

Sallad från Lilla Labäck med rökt torskromsemulotion & citron 120:-

30g Störkaviar från Bulgarien med syrad kefir & stenbakat bröd 845:-

Större

Smörstekt piggvarsfilé med rödbeta & sölcrème samt smörsås 420:-

Hängmörad gris från Gråbo med söta palsternackor & kambenscrème 345:-

Serveras även med vassle glaseradeprimörer från Skåne & Stenbakat bröd med hemkärnat smör. 

Hemmagjorda Charkuterier 

Saltad skinka på ben, Linderödssvin 75:-

Coppa rullad i lagerbladsaska, Rocklundagris 75:-

Fuet smaksatt med rostad sarawakpeppar, Ullgris 75:-

 

Franska Ostar /fʁɔ.maʒ/

Comté 36 månader, komjölk, Frankrike  75:-
Brillat-Savarin, komjölk, Frankrike  75:-
Bleu d’Auvergne, komjölk Frankrike 75:-

Serveras med marmelad gjord på tomater från Viken och fänkålskryddat rågknäckebröd

Sötare 

Eclaire med färska bär och rostad vaniljmousse 95:-

Älgört semifreddo med saltrostad mandel och hibiskusmaräng 120:-

Jordgubbar från Halland med macadamianötter, getost & basilika 175:-

 

Om du vill boka bord kan du göra det nedan.

Öppettider >>