Orienten möter västkusten

Mötet mellan det nordiska och det orientaliska är ett återkommande tema hos oss. Det ljusa, rena i kontrast med det mustiga, exotiska återspeglas i vårt spaområde såväl som i våra produkter.

Mötet mellan det nordiska och det orientaliska är ett återkommande tema hos oss. Det ljusa, rena i kontrast med det mustiga, exotiska återspeglas i vårt spaområde såväl som i våra produkter.

Högt upp i Gothia Towers mittersta torn, på våning 18-20, finner du Upper House Spa.

Här väntar västkusten i form av en klassisk spaupplevelse med doft och känsla av salt, hav och lena klippor. Men du kan också välja en längre resa. Vårt traditionella Hamam är en smak av orienten, med heta ångbad och varma stenar. Prova våra bastur, vårt gym eller ta en lyxig behandling, allt med extraordinär utsikt över stan. Eller vår pool, utomhus. På nittonde våningen. Med glasgolv…

Åldersgräns för att besöka Upper House Spa  är 16 år i målsmans sällskap.
Upper House Spa är kontantfritt.

Vi har vårt årliga underhåll av spa under vecka 7. Poolområdet med bastu är stängt måndag-torsdag 12-15 februari 2018. Behandling och Yoga öppet som vanligt.

Aqua Yoga

Aqua Yoga är ett fantastiskt sätt att uppleva de många fördelarna med yoga. Vattnets unika egenskaper, i kombination med Maria Cerbonis omtyckta yogastil, skapar nya förutsättningar för en stund med högsta närvaro, läkande och lugn.
När yogapasset avslutats fortsätter du in i vår Skandinaviska Torrbastu där du får vara med om en mycket speciell ritual som stimulerar alla våra sinnen.
Detta avslutas med av avkylande dusch och sedan njuter du i lugn och ro av vårt spa.

Vårt

Kursutbud

Upper House

Spa Member

Exklusivt spa- & träningsmedlemskap.

Läs mer
Ta del av vårt

Nyhetsbrev - Spa

Nyhet hos oss:

Yoga

Exclusive Tour

Välkommen att se vårt exklusiva spa. Vi tar dig med på en rundtur i våra 3 våningar och berättar om allt som händer hos oss.

Spapaket

Njut av spa över dagen – ta del av våra härliga spapaket.