Spa Experience

Vår spaentré inkluderar vår sparitual Spa Experience, en sparitual du utför på dig själv. En helhetsupplevelse för alla sinnen.

Mötet mellan det nordiska och det orientaliska är ett återkommande tema hos oss. Det ljusa, rena i kontrast med det mustiga, exotiska återspeglas i vårt spaområde såväl som i våra produkter.
Vid din ankomst får du en necessär med sparitualprodukter, tofflor, badrock och handduk. Handduk och rock får du till låns under vistelsen medan necessären och tofflorna är dina att behålla. I Spa Experience ingår, förutom sparitualen, tre timmar i vårt spa.
Ta med egna badkläder.

Pris

Face eller Body
Måndag-torsdag:  895:-
Fredag-söndag: 1095:-

Soul (Face + Body)
Måndag-torsdag:  1095:-
Fredag-söndag: 1295:-

OBS – 25 december-7 januari gäller helgpris måndag-söndag.

Face – De vårdande ansiktsprodukterna du använder i upplevelsen innehåller balanserande råvaror från Västkusten så som tång, hallon, blåbär och lingon. Face Cleanser, Face Peeling, Face Mask och ett avslutande Face Serum får du med dig i necessären från oss.

Body – De välgörande produkter du använder i upplevelsen innehåller återfuktande råvaror från västkusten och Orienten i form av smultron, tång, enbär, sheasmör och honung. Body scrub, Body honey, Hamam soap och Body oil får du med dig i necessären från oss.

Soul – Komplett serie med vårdande och välgörande produkter för hela dig. Du får med dig en necessär med samtliga produkter från Face och Body.

Boka

Email: spa@upperhouse.se
Telefon: 031-708 83 25