Kurser & workshops


Hos oss på Upper House Spa arrangerar vi regelbundet olika typer av kurser och workshops.

Nybörjarkurs Hathayoga

Kursen passa dig som är ny inom yoga, eller för dig som tidigare tränat yoga men önskar påfyllning. Vi kommer gå igenom en del av de viktiga grunderna inom hathayogan så som hur yogaklasser är uppbyggda, kroppens placering i asanas (kroppsställningarna) med ett individualiserat fokus och hur vi kan använda andningen i syfte att uppnå/stärka eller minska aspekter i praktiken.

En månads meditation

Vi på Upper House Spa presenterar nu en helt ny form av meditationskurs. Syftet med kursen är att göra dig medveten om nuet och de dig mer tid, fokusera på det som är viktigt för dig och lättare nå dina mål.

Vi erbjuder 3 olika kurser med 3 olika inriktningar, du kan gå 1 steg eller alla 3. (Kurs 1 går i januari, kurs 2 i februari och 3 i april).

Vårens gravidyogakurser

Yoga är en fantastisk träningsform för att stärka kropp och sinne inför förlossningen och tiden efter. I en välkomnande miljö tillsammans med andra blivande mammor läggs fokus på de förändringar din kropp går igenom under graviditeten.
Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som utövat yoga tidigare.
Vi erbjuder 3 kurser. Varje kurs innehåller 6 kurstillfällen.

Aqua Yoga-kurs med Maria Cerboni

Denna kurs hålls vid fyra tillfällen under hösten, i en liten grupp i vår utomhuspool. Varje tillfälle har ett unikt vattentema.
I Aqua Yoga kan du släppa allt om att prestera och kursen kommer vara ett tillfälle där alla kan delta oavsett tidigare erfarenheter av yoga eller vatten.