Kurser & workshops


Hos oss på Upper House Spa arrangerar vi regelbundet olika typer av kurser och workshops.

Yoga & Christmas Floating

Söndag 23 december, kl 15.00-17.00.
Ge dig själv, eller någon du tycker om, en unik upplevelse!
Söndag den 23 december, dagen innan julafton, tar vi oss bortom stress, krav och prestation med hjälp av både Yoga och Aqua Floating. Därefter kan du njuta i vårt spa.

Aqua Yoga-kurs med Maria Cerboni

Denna kurs hålls vid fyra tillfällen under hösten, i en liten grupp i vår utomhuspool. Varje tillfälle har ett unikt vattentema.
I Aqua Yoga kan du släppa allt om att prestera och kursen kommer vara ett tillfälle där alla kan delta oavsett tidigare erfarenheter av yoga eller vatten.
Kursen startar torsdagen 27 september.

Höstens gravidyogakurser

Yoga är en fantastisk träningsform för att stärka kropp och sinne inför förlossningen och tiden efter. I en välkomnande miljö tillsammans med andra blivande mammor läggs fokus på de förändringar din kropp går igenom under graviditeten.
Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som utövat yoga tidigare.
Vi erbjuder 2 kurser. Varje kurs innehåller 6 kurstillfällen.

En månads meditation

Vi på Upper House Spa presenterar nu en helt ny form av meditationskurs. Syftet med kursen är att göra dig medveten om nuet och de dig mer tid, fokusera på det som är viktigt för dig och lättare nå dina mål.

Vi erbjuder 3 olika kurser med 3 olika inriktningar, du kan gå 1 steg eller alla 3. (Kurs 1 går i september, kurs 2 i oktober och 3 i november).