Karin Paulsdotter

Vem är jag:
Friskvård ligger mig varmt om hjärtat och därför är jag så glad över att få dela med mig av min passion i mitt yrke som spaterapeut och yogalärare här på Upper House. För återhämtning och inspiration vistas jag mycket utomhus, naturen är viktigt för mig och jag upplever en speciell härlig ro i kroppen under långa promenader.

Vad betyder yoga till mig:
När jag för cirka 15 år sedan var en stressad småbarnsmamma råkade jag komma i kontakt med Vipassana-meditation. Detta möte med stillhet gav mig ett helt nytt förhållningssätt till stress. Meditationen lärde mig förstå vikten av att lyssna när kroppen signalerade att det var dags för återhämtning för att klara av vardagslivets pulserande kraft. När jag några år senare provade på yoga kändes det som ett ytterligare sätt att landa i kroppen och hitta in till mig själv. Yoga och Meditation är mina verktyg för att hantera livets utmaningar, vara i nuet och njuta när jag känner glädje.

Utbildningar:
Jag har gått ISHTA Yin-Yogalärarutbildning 50 h för Ulrica Norberg i London och ISHTA Hatha Yogalärarutbildning 200 h för Ulrica Norberg i Stockholm.*
Jag är utbildad Hälsocoach med inriktning på hälsopedagogik, coachning, kost och träningslära. Jag har jobbat några år på gym och är licensierad Les Mills-instruktör i Body Balance, CXWORX och Body Pump. Jag är Vipassana Meditatör och Diplomerad Massör.