Kurser & Workshops

Hos oss på Upper House Spa arrangerar vi regelbundet olika typer av kurser och workshops.

Hos oss på Upper House Spa arrangerar vi regelbundet olika typer av kurser och workshops.

Nybörjarkurs Hathayoga

Kursen, som är vid 4 tillfällen, passar dig som är ny inom yoga, eller för dig som tidigare tränat yoga men önskar påfyllning. Vi kommer gå igenom en del av de viktiga grunderna inom hathayogan så som hur yogaklasser är uppbyggda, kroppens placering i asanas (kroppsställningarna) med ett individualiserat fokus och hur vi kan använda andningen i syfte att uppnå/stärka eller minska aspekter i praktiken.

Gravidyogakurs

Yoga är en fantastisk träningsform för att stärka kropp och sinne inför förlossningen och tiden efter. I en välkomnande miljö tillsammans med andra blivande mammor läggs fokus på de förändringar din kropp går igenom under graviditeten.
Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som utövat yoga tidigare.
Vi erbjuder tre kurser under våren 2020. Varje kurs innehåller 6 kurstillfällen.

Nyhetsbrev

Händer det något utöver det vanliga på Upper House Spa, eller på hotellet i stort? Prova nya produkter eller behandlingar, planerar vi nya klasser i yogasalen eller är det kanske dags för ett extraordinärt erbjudande på Upper House Spa.
Upplevelser eller utsikt – nyheter vi vill dela med oss av hittar du här. Eller få de levererade digitalt direkt till din inkorg.

Varmt välkommen att ta del av vårt nyhetsbrev!