Kurser & Workshops

Hos oss på Upper House Spa arrangerar vi regelbundet olika typer av kurser och workshops.

Hos oss på Upper House Spa arrangerar vi regelbundet olika typer av kurser och workshops.

Nybörjarkurs Hathayoga

Kursen passa dig som är ny inom yoga, eller för dig som tidigare tränat yoga men önskar påfyllning. Vi kommer gå igenom en del av de viktiga grunderna inom hathayogan så som hur yogaklasser är uppbyggda, kroppens placering i asanas (kroppsställningarna) med ett individualiserat fokus och hur vi kan använda andningen i syfte att uppnå/stärka eller minska aspekter i praktiken.

En månads meditation

Vi på Upper House Spa presenterar nu en helt ny form av meditationskurs. Syftet med kursen är att göra dig medveten om nuet och de dig mer tid, fokusera på det som är viktigt för dig och lättare nå dina mål.

Vi erbjuder 3 olika kurser med 3 olika inriktningar.

Gravidyogakurs

Yoga är en fantastisk träningsform för att stärka kropp och sinne inför förlossningen och tiden efter. I en välkomnande miljö tillsammans med andra blivande mammor läggs fokus på de förändringar din kropp går igenom under graviditeten.
Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som utövat yoga tidigare.
Vi erbjuder 3 olika kurser. Varje kurs innehåller 6 kurstillfällen.

Aqua Yoga-kurs med Maria Cerboni

Denna kurs hålls i en liten grupp i vår utomhuspool.
I Aqua Yoga kan du släppa allt om att prestera och kursen kommer vara ett tillfälle där alla kan delta oavsett tidigare erfarenheter av yoga eller vatten.

Nyhetsbrev

Händer det något utöver det vanliga på Upper House Spa, eller på hotellet i stort? Prova nya produkter eller behandlingar, planerar vi nya klasser i yogasalen eller är det kanske dags för ett extraordinärt erbjudande på Upper House Spa.
Upplevelser eller utsikt – nyheter vi vill dela med oss av hittar du här. Eller få de levererade digitalt direkt till din inkorg.

Varmt välkommen att ta del av vårt nyhetsbrev!