Våra Yogainstruktörer

Vi har flera yogainstruktörer på Upper House Spa. Både yogainstruktörer som håller löpande klasser och instruktörer på tillfälligt besök. Yogapass hos Upper House Spa skall kännas inifrån och ut, och utifrån och in. Yoga finns på mattan, men även i livet. Våra yogainstruktörer vill utmana dig i yogan, växla mellan fysisk ansträngning och lugn för att  uppleva dig själv och den inre stillheten inom dig. Hos Upper House Spa handlar yoga mindre om prestation och mer om varande och upplevelse.

Välkommen att boka en klass och prata mer med våra instruktörer.

Maria Cerboni

Jag är grundare av Aqua Yoga Sweden samt Board Yoga Sweden och håller fasta klasser på Upper House. Jag utforskar ständigt nya möjligheter att dela med mig för att få andra att uppnå deras potential.

Jag tycker det är viktigt att även de som aldrig tidigare provat yoga ska tycka att det är ljuvligt och att de kan känna enkelheten i att praktisera yoga.

Jag fick utmärkelsen Årets yogalärare 2018 av tidningen Yoga för dig.

Läs mer om Maria

Anna Gagner

Jag är en nyfiken, kärleksfull, lycklig och glad yogini. Jag har en passion för livet, för min familj och för mitt arbete som Yogalärare och Osteopat. Detta är något som jag vill ska avspeglas när du möter mig. Jag ser människan som en helhet med kropp, tanke och själ. Jag tror på kroppens självläkande funktioner och på att vi kan hjälpa kroppen i rätt riktning med hjälp av Yogans alla verktyg.

Läs mer om Anna

Pia Pagrell

Det har gått över 10 år sedan mitt första möte med yoga och fortfarande fascineras jag av den stärkande och helande påverkan yoga har på både kropp och själ. Idag har yogan intagit en stabil och betydelsefull plats i mitt liv. Genom yoga blir jag mer närvarande, får bättre självinsikt och kunskap om vad jag behöver tillföra i min dagliga träning och livsstil för att optimera mitt välmående, varje dag i livet.

Läs mer om Pia

John Sevehem

Jag yogar själv varje dag. Att utöva yoga betyder för mig att vara i kontakt med mitt bästa jag. Mottot för mina klasser är: ”Du kommer att må bättre när du går, än när du kom.” På gymyoga är det lätt att tro att man ska kämpa och uppnå perfektion i positionerna. Men yoga handlar inte om prestation alls, utan om att uppnå harmoni, genom att synkronisera rörelserna till andetagen och att känna efter i kroppen.

Läs mer om John