Spa Experience

Spa Experience – orienten möter västkusten

Mötet mellan det nordiska och det orientaliska är ett återkommande tema hos oss. Det ljusa, rena i kontrast med det mustiga, exotiska återspeglas i vårt spaområde såväl som i våra produkter.

Vår Spa Experience är en sparitual du utför på dig själv i vårt spa och är en upplevelse för alla sinnen. Vid din ankomst får du en necessär med sparitualprodukter, tofflor, badrock och handduk. Handduk och rock får du till låns under vistelsen medan necessären och tofflorna är dina att behålla.
Ta med egna badkläder.

 

Det finns tre olika Spa Experience-paket att välja mellan:

  • Face – De vårdande ansiktsprodukterna du använder i upplevelsen innehåller balanserande råvaror från Västkusten så som tång, hallon, blåbär och lingon. Face Cleanser, Face Peeling, Face Mask och ett avslutande Face Serum får du med dig i necessären från oss.
  • Body – De välgörande produkter du använder i upplevelsen innehåller återfuktande råvaror från västkusten och Orienten i form av smultron, tång, enbär, sheasmör och honung. Body scrub, Body honey, Hamam soap och Body oil får du med dig i necessären från oss.
  • Soul – Komplett serie med vårdande och välgörande produkter för hela dig. Du får med dig en necessär med samtliga produkter från Face och Body.