Lättheten av att bara vara

Nordiskt ljus, rymd och en liten bit av havet som fått vingar. På Upper House Spa är stunden bara din.

Nordiskt ljus, rymd och en liten bit av havet som fått vingar. På Upper House Spa är stunden bara din.

Information om Coronaviruset (Covid-19)

Våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande är vår högsta prioritet och vi följer naturligtvis våra myndigheters rekommendationer.
Hos oss på Upper House Spa har vi öppet som vanligt, även vårt gym och vår yoga har öppet.
– Tänk på att hålla avstånd till andra gäster och personal.
– Vid minsta symptom på sjukdom stannar vår personal hemma och vi förväntar oss även det av våra gäster.

Läs mer om hur vi arbetar för din trygghet

Högt ovanför Göteborgs takåsar börjar upplevelsen av Upper House Spa. Här blir du ett med det nordiska ljuset, harmoniska färgskalor och rogivande naturmaterial. Njut av energigivande yogapass, sinnliga behandlingar och känslan av att sjunka ner i värmande pooler. Eller sväva bort en stund i vår utomhuspool och ge efter för tanken att stadslandskapet där nere kanske bara är en hägring. Lättheten av att bara vara och berikas.

Vänligen observera att vårt spa kommer att stängas för årligt underhåll den 24-28 augusti 2020. Vårt gym, våra behandlingar och yogaklasser är öppna som vanligt.

Sommar­erbjudande

Njut av vårt härliga sommarerbjudande som gäller till 30 augusti.
Spaentré samt månadens produkt från vårt egna sortiment:
Söndag-torsdag: 595 :-/person
Fredag-lördag: 795 kr/person.

Välkommen till oss

Spaentré

Se våra

Yogapass

Aqua Yoga, Board Yoga, Soma Move och mycket mer.

Spaprodukter

Alger, tång och ekologisk honung är viktiga beståndsdelar i Upper House egna produktserie. Produkter som är speciellt framtagna för att passa våra gäster. Dofterna baseras på aromaterapi och består av komplexa mixer av eteriska oljor. Huvudingredienserna i produkterna är ekologiskt odlad honung och kalpariane, en alg eller tång som ger huden lyster och spänst.

Mönstret på produkterna är vår tolkning av en mandala, en sorts meditationsfigur konstruerad av cirklar och former. De skapar en form  av meditation, där mandalan anses vara ett kosmogram, en karta över det universum som individen träder in i. Upper House mandala symboliserar personlig utveckling, och ‘vårt universum’ på Upper House Spa.

Nyhetsbrev

Händer det något utöver det vanliga på Upper House Spa, eller på hotellet i stort? Prova nya produkter eller behandlingar, planerar vi nya klasser i yogasalen eller är det kanske dags för ett extraordinärt erbjudande på Upper House Spa.
Upplevelser eller utsikt – nyheter vi vill dela med oss av hittar du här. Eller få de levererade digitalt direkt till din inkorg.

Varmt välkommen att ta del av vårt nyhetsbrev!


Våra spapaket

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

Heavenly Shrimps & Spa

Njut av en eftermiddag med spa och räkmacka, allt med milsvid utsikt över Göteborg.
Taggar
Spapaket

995:-/person*

*paketpris

Yoga Experience

Yogaklasser och därefter ett tvåtimmarsbesök i vårt spa. Vid din ankomst får du tofflor, badrock och handduk. Handduk och rock får du till låns under vistelsen medan tofflorna är dina att behålla.
Taggar
Spapaket Yogapaket

från 895:-/person*

*paketpris

Heavenly Morning

Starta dagen med en fantastisk frukost på Upper House Dining. Därefter är du varmt välkommen till vårt spa och njuta under 3 timmar. Handduk och badrock får du till låns under vistelsen medan tofflorna är dina att behålla.
Taggar
Spapaket

1195:-/person*

*paketpris

Spa med logi

Du vet väl om att spa alltid ingår när du bor hos oss på Upper House.  
Taggar
Spapaket