Lättheten av att bara vara

Nordiskt ljus, rymd och en liten bit av havet som fått vingar. På Upper House Spa är stunden bara din.

Nordiskt ljus, rymd och en liten bit av havet som fått vingar. På Upper House Spa är stunden bara din.

Högt ovanför Göteborgs takåsar börjar upplevelsen av Upper House Spa. Här blir du ett med det nordiska ljuset, harmoniska färgskalor och rogivande naturmaterial. Njut av energigivande yogapass, sinnliga behandlingar och känslan av att sjunka ner i värmande pooler. Eller sväva bort en stund i vår utomhuspool och ge efter för tanken att stadslandskapet där nere kanske bara är en hägring. Lättheten av att bara vara och berikas.

Kärlek på hög nivå

Kärleken spirar

Boka en sparitual för två - kontakta oss för bokning

WORLD LUXURY

Spa Awards

Vi är stolta över att vara nominerade 2019. WLSA delar ut priser till de spa som bl.a. håller en suverän kvalitet.

Upper House

Kurser & Workshop

Vi arrangerar regelbundet olika typer av kurser och workshops

Nyhetsbrev

Händer det något utöver det vanliga på Upper House Spa, eller på hotellet i stort? Prova nya produkter eller behandlingar, planerar vi nya klasser i yogasalen eller är det kanske dags för ett extraordinärt erbjudande på Upper House Spa.
Upplevelser eller utsikt – nyheter vi vill dela med oss av hittar du här. Eller få de levererade digitalt direkt till din inkorg.

Varmt välkommen att ta del av vårt nyhetsbrev!


Våra spapaket

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

Heavenly Shrimps & Spa

Njut av en eftermiddag med spa och räkmacka, allt med milsvid utsikt över Göteborg.

Taggar
Spapaket

Yoga Experience

Yogaklasser och därefter ett tvåtimmarsbesök i vårt spa. Vid din ankomst får du tofflor, badrock och handduk. Handduk och rock får du till låns under vistelsen medan tofflorna är dina att behålla.

Taggar
Spapaket

Heavenly Morning

Starta dagen med en fantastisk frukost på Upper House Dining. Därefter är du varmt välkommen till vårt spa och njuta under 3 timmar. I entrén ingår Lilla ritualen samt tofflor, badrock och handduk. Handduk och badrock får du till låns under vistelsen medan produkterna och tofflorna är dina att behålla.

Taggar
Spapaket

Luxury Evening

Skapa en magisk kväll med champagne, kanapéer och en vistelse i vårt spa. Utöver produkterna i Spa Experience Lilla ritual får du tofflor, badrock och handduk. Handduk och badrock får du till låns under vistelsen medan produkterna och tofflorna är dina att behålla.

Taggar
Spapaket

Hamam

Precis som traditionen bjuder utförs vår hamambehandling på en varm granitplatta. Du inleder med fördel i en av våra ångbastur med doft av eukalyptus eller apelsin. Du får därefter en fullständig kroppsskrubbning med skrubbvantar för att sedan täckas med ett turkiskt tvållödder. Vår terapeut borstar ut löddret över dig med hjälp av en äkta dadelfiberborste.

Taggar
Spapaket