Friskvårdsbidrag - massage & träning

Låt inte ditt friskvårdsbidrag brinna inne. Att få friskvårdsbidrag från din arbetsgivare är en fin förmån som ska ge dig möjlighet till hälsa och motion. Hos oss på Upper House Spa kan du nyttja friskvårdsbidraget till max på något av våra träningspass eller med en skön massage.

 

Friskvårdsmassage

Vi erbjuder vår klassiska Hot Stone-massage som är en avkopplande helkroppsmassage där varma stenar används för att mjuka upp spända muskler. Efter den 50 minuter långa behandlingen lämnar du rummet med en ny energi och med en mjuk känsla i kroppen.

När du bokar en massage får du dessutom rabatt på vår spaentré! Läs mer här (ingår inte i friskvårdsbidraget).

Massage med varma stenar 4 x 50 min – 2995:-

Personlig träning med friskvårdsbidrag

Vill du utvecklas i din träning och få bättre och snabbare resultat? Då kan du boka vår personliga tränare. Tillsammans gör ni en plan för din träning och hittar det bästa upplägget för att du ska nå dina mål.

Personlig träning 4 x 55 min – 3595:-

Friskvårdsbidrag - klippkort

Med ett klippkort har du möjlighet att gå på olika typer av pass beroende på vad du känner för just den dagen. Välj mellan vårt gym, våra träningspass samt yogaklasser. Med ett 10-kort har du möjlighet att testa olika sätt att träna och se vad som passar dig bäst.

Träningspass 10-kort – 2950:-

Korten köper du hos oss på plats i vår spareception

Har du frågor? Kontakta oss via mail: [email protected]

Bra att veta om Friskvårdsbidraget

– Vissa arbetsgivare erbjuder mer än andra och antingen får du bidrag månadsvis eller ett fast belopp per år.

– Det finns olika sätt att betala vilket bestäms av din arbetsgivare, kolla med din arbetsgivare vad som gäller på din arbetsplats.

– Det som gäller för ditt friskvårdsbidrag bestäms av din arbetsgivare som i sin tur utgår från skatteverkets regler för friskvårdsbidrag.