Träna med våra personliga tränare i Göteborg

Vill du utveckla din träning? Få snabba resultat?
På Upper House erbjuder vi personlig träning med Nino Delgado. Tillsammans planerar ni upplägget för att nå dina resultat.

Nino har lång erfarenhet av träning både i Sverige och utomlands. Vår träning kan vara både individuellt, par eller i grupp. Till din hjälp finns ett toppmodernt gym på 19:e våningen.

Personlig träning bokas via vår bokning
Mail: [email protected]
Tel: 031-708 83 25

Pris:
1 timma PT – 1095:-
10-kort – 9950:-
PT duo – två personer går till samma PT i 1 timma: +200:- (alltså 1295:-).

Vid övriga frågor, kontakta [email protected]

 

Nino Delgado

 

Det finns många bra anledningar till varför du borde träna med en personlig tränare och här har vi samlat några av de bästa argumenten. Även om det är något dyrare än att träna på egen hand så är det verkligen en väl värd investering i dig själv.

Träningen blir av

Även för de som tränar ofta så kan det såklart kännas motigt att ta sig iväg till träningen ibland. Det är helt okej och det vore ju konstigt om det var exakt lika lätt varje dag. Just därför är det skönt att ha ett inbokat pass med en personlig tränare som motiverar dig och det är alltid roligare att gå och träna när du vet att det är någon som väntar på dig.

Bättre resultat

Vid personlig träning så är alla övningar framtagna för att passa dina förutsättningar och för att du ska nå just dina mål. Vi är med dig under din utveckling och ser till att utmana och motivera dig att göra det där lilla extra som krävs – när du kanske hade slutat om du tränande själv.

Träna rätt

Det är fantastiskt bra med träning men det finns en risk att skada sig om man inte tränar på rätt sätt. Med en personlig tränare får du alltid hjälp med att genomföra övningarna korrekt. Ibland kommer du säkert störa dig på att vi petar och justerar men det är bara med kärlek och för att vi är så noga med att du gör rätt. Du kommer även att känna dig mycket tryggare med träningen när du väl tränar på egen hand.

Varierad träning

Det är lätt att falla in i samma spår och rutiner när man tränar själv så när du tränar med en personlig tränare ser alla pass olika ut för att skapa variation och träningsglädje. Du kommer att lära dig en massa nya roliga övningar och de bästa resultaten får du faktiskt med variation i träningen så att kroppen inte blir för bekväm .