Restaurangpaket

Erbjudanden

Vi på Upper House gillar paket – både att göra fina paket och att ge bort. Att sätta samman ett hotellpaket eller hotellerbjudande i Göteborg ger oss chansen att kombinera allt det huset har att erbjuda på bästa sätt och därigenom ge dig en fulländad upplevelse.

Oavsett om du planerar för att fira ett speciellt tillfälle, letar extra bra pris på hotellrum eller vill hitta det mest bekväma boendet ihop med en god middag, en bra show eller livfull teater, har vi något för de flesta tillfällen och dessutom mycket att välja på. Vi varierar utbudet efter säsong så besök oss gärna ofta för att hålla dig uppdaterad och inte missa din perfekta matchning.

Dining weekend

Unna er en dag full av nya upplevelser och njutning. Vårt Dining-weekendpaket erbjuder något för alla sinnen. Bo 5-stjärnigt, koppla av och varva ner i vårt spa, avnjut sedan en 6-rätterssmeny med fantastisk utsikt. Boka idag!
Taggar
Restaurangpaket

från 2190:-/person*

*paketpris

Spa & Brunch

Starta dagen med en fantastisk brunch på restaurang Ristoria. Därefter är du varmt välkommen till vårt spa och njuta under 3 timmar. Erbjuds söndagar från kl 12.00.
Taggar
Restaurangpaket

995:-/person*

*paketpris

Lugna dagar

Bo i vilsamt vackra rum med alla tänkbara bekvämligheter. Åk upp till restaurangen och avnjut vår 4-rättersmeny med subtila smaker, passion och vackra lekfulla presentationer. Dra dig tillbaka i vårt fantastiska spa och låt dig förföras av känslan av att bara vara.
Taggar
Restaurangpaket

från 1867:-/person*

*paketpris

Heavenly Shrimps & Spa

Njut av en eftermiddag med spa och räkmacka, allt med milsvid utsikt över Göteborg.
Taggar
Restaurangpaket

995:-/person*

*paketpris

Heavenly Morning

Starta dagen med en fantastisk frukost på Upper House Dining. Därefter är du varmt välkommen till vårt spa och njuta under 3 timmar. Handduk och badrock får du till låns under vistelsen medan tofflorna är dina att behålla.
Taggar
Restaurangpaket

1195:-/person*

*paketpris