Lyxigt spapaket with a view

  • 21 Apr - 30 Dec

från 1890:-/person*

*paketpris

Unna dig en vistelse fullproppad med härliga upplevelser, bekvämlighet och njutning. Detta spapaket innehåller ett femstjärnigt boende på Upper House inklusive spa och en frukost utöver det vanliga högst upp i vårt mittersta torn. I paketet ingår även en fantastisk 3-rättersmeny på restaurang Heaven 23 med en magisk utsikt över Göteborg.

Checka in och koppla av en stund på rummet. Ta sedan hissen ner till Upper House Spa för en avkopplande stund. Prova Hamam, heta ångbad och vår spektakulära utomhuspool med glasgolv (om du vågar)! Passa även på att boka en av våra sköna behandlingar för kropp och själ. Vänligen observera att åldersgränsen för att besöka vårt Spa är 18 år, 16 år i målsmans sällskap.

Högst upp på 23:e våningen i Tower 1 väntar sedan ditt bord på restaurang Heaven 23. Här avnjuter ni en fantastisk 3-rättersmeny baserad på årstidens skafferi samt en milsvid utsikt över Göteborg.

Efter en god natts sömn väntar sedan och en exklusiv à la carte-frukost högst upp på Upper House. Bästa sättet att starta dagen på om du frågar oss!
Din säkerhet är vår högsta prioritet (speciellt dessa dagar) och vi gör vårt yttersta för att du skall  kunna checka in, tryggt och säkert, och bara koppla av och njuta av din vistelse.


I paketet ingår:

  • En övernattning i valfri rumskategori på Upper House
  • Spaentré
  • Fri tillgång till gym och våra yogapass (i mån av plats)
  • 3-rättersmeny på restaurang Heaven 23
  • Frukost på 25:e våningen, med milsvid utsikt över Göteborg

 

Pris:
Söndag-torsdag: 1890:-/person i delat Superiorrum på 31 kvm.
Fredag: 2349:-/person i delat Superiorrum på 31 kvm.
Lördag: 2549:-/person i delat Superiorrum på 31 kvm.

Enkelrum och andra rumstyper mot tillägg. Läs mer om våra rumskategorier >

Kontakta oss
[email protected]
031-708 83 20 

Din säkerhet är vår högsta prioritet (speciellt dessa dagar) och vi gör vårt yttersta för att du skall kunna checka in, tryggt och säkert, och bara koppla av och njuta av din vistelse! Så här arbetar vi för din trygghet >>

Välkomna till Göteborg, Upper House och Gothia Towers!