Hotellpaket

Vi på Upper House gillar paket – både att göra fina paket och att ge bort. Att sätta samman ett hotellpaket eller hotellerbjudande i Göteborg ger oss chansen att kombinera allt det huset har att erbjuda på bästa sätt och därigenom ge dig en fulländad upplevelse.

Oavsett om du planerar för att fira ett speciellt tillfälle, letar extra bra pris på hotellrum eller vill hitta det mest bekväma boendet ihop med en god middag, en bra show eller livfull teater, har vi något för de flesta tillfällen och dessutom mycket att välja på. Vi varierar utbudet efter säsong så besök oss gärna ofta för att hålla dig uppdaterad och inte missa din perfekta matchning.

Ta vara på lediga dagar i påsk

Maxa påsken och ta vara på lediga dagar, och varandra! Checka in, och andas ut. Just nu erbjuder vi 20% rabatt när du bokar 2 nätter (eller fler) under påskperioden.
Taggar
Hotellpaket Bo Frukost

Bo 2 nätter få 20% rabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Lyxigt spapaket with a view

Staycation Deluxe! Spa, exklusivt boende på Upper House, fantastisk middag och magisk utsikt.  Varmt välkommen till oss!
Taggar
Hotellpaket Äta Bo Frukost

från 2051:-/person*

*paketpris

Romantisk weekend

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo exklusivt, varva ner och koppla av i vårt spa.
Taggar
Hotellpaket Bo Dagspa Frukost

från 2483:-/person*

*paketpris

Lyxweekend i Göteborg

Spendera en lyxig weekend i Göteborg tillsammans med bästa vännerna. Bli hämtade på flygplatsen, bo exklusivt i vår största svit med Champagne och chokladpraliner vid ankomst. Njut av avkopplande spab...
Taggar
Hotellpaket Bo Dagspa Frukost Lyx

totalt 31000:-*

*paketpris 2-4 personer

Spa med övernattning

Du vet väl om att spa alltid ingår när du bor hos oss på Upper House.  
Taggar
Hotellpaket Frukost

från 1545:-/person*

*paketpris