Sviter

 

Upper House har flera rymliga och eleganta sviter för en vistelse utöver det vanliga.  Sviterna är generöst tilltagna och belägna på våning 20 och 25 i tornen vilket ger en magnifik utsikt över Göteborg. De har även en smakfull inredning med nordisk design och lyx.

Självklart ingår entré till Upper House Spa när du bor hos oss och där du hittar ett flertal olika bastus, ljuvliga pooler, en skön relax och även där en slående utsikt.

Efter en god natts sömn avnjuter du vår ljuvliga premium frukost som består av en á la carte-frukost samt en frukostbuffé – som även det ingår i sviten.

Boka våra sviter för en lyxig och bekväm vistelse i Göteborg eller för ett speciellt tillfälle.

Åldersgräns för att boka våra sviter är 25 år.

Deluxe Suite

Stor tvårumssvit med panorama-utsikt. 72 kvm Våra Deluxe Suiter har 2 rum och är belägna på våning 20. Panoramafönster med hissnande utsikt över Göteborg, lyxigt inredda med alla tänkbara bekvämligheter ger dig en upplevelse att längta efter. Spaentré och exklusiva spaprodukter ingår för samtliga gäster på Upper House. Premiumfrukost ingår alltid och består av en frukostbuffé samt à la carte-frukost. Wifi Minibar Vattenkokare Frukost Utsikt Tofflor Badrock...
Taggar
Svit

Alltid bäst pris hos oss.

Frukost och wifi ingår alltid i rumspriset.

Grand Executive Suite

Makalös svit i två våningar med panoramautsikt, 158 kvm Med gigantiska panoramafönster och spektakulär vy över Göteborg i två plan erbjuder Grand Executive Sviten en vistelse utöver det vanliga. Sviten har utöver sovrum ett rymligt badrum med badkar och dusch, walk in closet, två vardagrsum samt ett pentry med ett matsalsbord. Spaentré och exklusiva spaprodukter ingår för samtliga gäster på Upper House. Premiumfrukost ingår alltid och består av en frukostbuffé samt à la carte-frukost. Wifi Minibar Vattenkokare Frukost Utsikt Tofflor Badrock...
Taggar
Svit

Alltid bäst pris hos oss.

Frukost och wifi ingår alltid i rumspriset.