Vem är jag:
Jag yogar själv varje dag. Att utöva yoga betyder för mig att vara i kontakt med mitt bästa jag. Mottot för mina klasser är: ”Du kommer att må bättre när du går, än när du kom.” På gymyoga är det lätt att tro att man ska kämpa och uppnå perfektion i positionerna. Men yoga handlar inte om prestation alls, utan om att uppnå harmoni, genom att synkronisera rörelserna till andetagen och att känna efter i kroppen.

Vad betyder Yoga för mig:
Jag fick upp ögonen för yoga då jag jobbade på storföretag i näringslivet som civilekonom och civilingenjör. I yoga och meditation fann jag ett effektivt verktyg att vända press och stress till harmoni och närvaro. Idag brinner jag för att lära ut detta till andra på ett enkelt och lekfullt sätt.

Utbildning:
Under åren har jag hunnit utöva flera olika yogastilar såsom Ashtanga, Hatha, Vinyasa flow och Yin innan jag fann ISHTA. Jag är utbildad lärare i ISHTA Yoga* (500h) av bl.a. Ulrica Norberg och dess grundare Alan Finger, New York. Jag är även lärare i yogaformerna Restorative Yoga och Yoga Nidra. Jag vidareutbildar mig kontinuerligt – närmast för Chad Hamrin, USA. Mina främsta yogainspiratörer just nu är Mona Anand, NYC och Sandra Insoha, Paris.