Vem är jag:
Det har gått över 10 år sedan mitt första möte med yoga och fortfarande fascineras jag av den stärkande och helande påverkan yoga har på både kropp och själ. Idag har yogan intagit en stabil och betydelsefull plats i mitt liv. Genom yoga blir jag mer närvarande, får bättre självinsikt och kunskap om vad jag behöver tillföra i min dagliga träning och livsstil för att optimera mitt välmående, varje dag i livet.

Vad betyder yoga för mig:
Att utöva yoga ger mig så mycket och det är en stor glädje att få dela med mig av yogans fantastiska verktyg. Under en klass utforskar vi kroppens potential, hittar invanda kroppsmönster, inspireras till att fördjupa vår inre medvetenhet för att förena andning, kropp och sinne. Min intention är att erbjuda individanpassade yogaklasser som lämnar kvar en skön känsla i både kropp och själ att ta med från yogamattan och ut i vardagen.

Utbildningar:
Jag är certifierad RYT200-lärare i Hatha/Vinyasayoga via Ulrica Norbergs Yoga for Life, certifierad 500hr-lärare via ISHTA Yoga. Jag är även certifierad i ISHTA* Yinyoga via Ulrica Norberg och i Gravidyoga via Karin Hilmarch, Yogastudion.