Välkommen till Upper House

Välkommen till Upper House i Göteborg. Ett exklusivt hotell med 53 rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg

Omge dig med stjärnglans högt ovanför takåsarna i Göteborg

Upper House är ett litet och modernt hotell i högsta internationella klass med bästa tänkbara läge, mitt i Göteborg och med fantastisk utsikt. Här får du njuta av lättheten av att bara vara och berikas en stund, att landa och andas i din egen oas. För att du som gäst ska känna dig extra omhändertagen erbjuder vi ett antal rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material och med fantastisk utsikt över Göteborg.

Förutom ett lyxigt hotellrum och den milsvida utsikten så ingår även entré till Upper House Spa när du bor på hotellet. Ett exklusivt spa med hamam, ång- och torrbastu, upplevelsedusch och tre olika pooler. Passa på att ta ett dopp i vår frihängande utomhuspool med glasgolv på våning 19.

Upper House är ett systerhotell till Gothia Towers och du finner det längst upp i Tower 2. På hela hotellområdet finner du en rad olika restauranger och barer – både bland myllret på gatan och bland molnen högst upp i byggnaden. Med vårt centrala läge har du även närhet till restauranger, shopping och aktiviteter som Göteborg har att erbjuda.

Välkommen!

Nyhet! Seniorrabatt till dig över 65

Exklusivt boende, välgörande spa och à la cartefrukost utöver det vanliga. Allt till en magisk utsikt över Göteborg. Sätt guldkant på din vistelse – nu med seniorrabatt.
Taggar
Hotellpaket

20% seniorrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Lyxigt spapaket with a view

Staycation Deluxe! Spa, exklusivt boende på Upper House, fantastisk middag och magisk utsikt.  Varmt välkommen till oss!
Taggar
Hotellpaket

från 2051:-/person*

*paketpris

Romantisk weekend

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo exklusivt, varva ner och koppla av i vårt spa...
Taggar
Hotellpaket

från 2483:-/person*

*paketpris

Upper House have been rewarded with Travellers’ Choice

Best of the best hotel in Sweden 2019 and Travellers choice 2020, 2021, 2022, 2023