Vintererbjudande

  • 9 Nov - 13 Jan

från 1236:-/person/natt*

*i Superiorrum

Göteborg bjuder på ett brett utbud av aktiviteter. Här finns något för alla. Besök stämningsfulla Jul på Liseberg, avnjut en fantastisk middag tillsammans på Upper House Casual Dining, fika på något av staden mysiga kaféer, Julshoppa sista klapparna eller fynda i butikerna på mellandagsrean.

Avsluta dagen med ett välförtjänt spa-besök eller passa även på att boka en av våra sköna spa-behandlingar. Det enda som är säkert är att du kommer inte att hinna med allt på en dag – därför ger vi extra förmånligt rabatt när du stannar lite längre!

Här hittar du mer om Julstaden Göteborg

I erbjudandet ingår:

  • Övernattning 2 nätter i valfri rumskategori.
  • Spa-entré med utvalda produkter från vår Spa Experience.
  • Fri tillgång till vårt gym och våra pass (i mån av plats), tex Yoga.
  • Exklusiv á la carte frukost med milsvid utsikt.

Erbjudande: extra förmånligt pris på alla rumskategorier, från 1236:-/person/natt i Superior dubbelrum* vid bokning av minst 2 nätter i följd.
Utvalda perioder: 17-30 december 2018 samt 1-13 januari 2019. 

BOKA ONLINE >

*Erbjudandet gäller alla rumstyper i mån av plats vid bokning av minst två nätter i följd under perioden ovan och kan endast bokas online via vår hemsida. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalspriser. Upper House tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Varmt välkommen till Göteborg & Upper House!

 

Videon nedan från Göteborg & Co är exempel från Julstaden 2017: