Hotell med pool i Göteborg

Upper House är ett hotell med pool i Göteborg som förutom pooler även har en hel spaavdelning som det ingår entré till när du bor på Upper House.

Upper House Spa erbjuder tre magiska pooler och den mest unika är vår utanpåhängande utomhuspool med glasgolv. Härifrån har du en fantastisk utsikt över Liseberg medan du kopplar av i det varma vattnet. Trots att det är en utomhuspool så är den öppet året om så att du kan njuta av den friska luften medan du värmer dig i vattnet. Det går även att slå på härliga bubblor i poolen.

Inomhus- och utomhuspool

På tal om bubblor så har vi en härlig jetstreampool inne på spaavdelningen där du kan välja mellan att få härliga massagestrålar i vattnet eller använda strålarna som motstånd och ge dig iväg på en simtur. Motståndet gör att du hela tiden trycks tillbaka och kan simma utan att du flyttar dig.

Sist men inte minst har vi vår soffpool där du kan sjunka ner och njuta av den magnifika utsikten. Soffpool innebär att det finns som en soffa i poolen som är väl utformat så att du sitter bekvämt och avslappnat.

Läs mer om Upper House Spa

Åldersgräns 18 år, 16 år i målsmans sällskap.

 

Besök våra pooler

Alla som bor på Upper House har gratis inträde till Upper House Spa så genom att boka en övernattning får ni tillträde till vårt spa.

Bor du inte hos oss så är du givetvis också välkommen genom att boka någon av entréerna nedan.

Dagspa

Entré till vårt spa under två timmar, måndag-torsdag. Vid din ankomst får du tofflor, badrock och handduk.
Taggar
Dagspa

395:-/person

Kvällsspa

Entré till vårt spa under två timmar, måndag-torsdag. Vid din ankomst får du tofflor, badrock och handduk.
Taggar
Kvällsspa

495:-/person

Spaentré

Entré till vårt spa under tre timmar. Vid din ankomst får du tofflor, badrock och handduk.
Taggar
Dagspa Kvällsspa

från 695:-/person

Spaentré med ritual

Entré till vårt spa under tre timmar och en necessär med sparitualprodukter. Vid din ankomst får du tofflor, badrock och handduk.
Taggar
Dagspa Kvällsspa

från 895:-/person