FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

Aroma Massage

En mjuk och avslappnande massage för kropp och själ. Väldoftande oljor återfuktar huden och lugna händer ger avkoppling.
Taggar
Duo

från 895:-/person

Hot Stone

En helkroppsmassage med varma stenar ger dig en  upplevelse av total avslappning. Stenarna värms upp i vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på din kropp. Värmen i stenarna verkar djupt ner i musklerna och sänder lugnande signaler till nervsystemet.
Taggar
Duo

från 895:-/person

Nordic Harmony

I denna behandling får du en härlig skrubb, inpackning och massage av fötter och händer. I behandlingen ingår även rengöring av ansiktet, ansiktsmask samt avslutande ansiktsmassage. Du får även en torrborstning av hela kroppen som växlas med helkroppsmassage med vår mjukgörande aromaolja. Under hela behandlingen används produkter från vår naturliga och närproducerade Upp...
Taggar
Duo

från 1095:-/person

Parents To Be – Gravidmassage

En avslappnande massage som anpassas efter era behov. Är någon av er gravid anpassas massagen efter detta och du ligger säkert och bekvämt på en body cushion under hela behandlingen. Denna kudde tar bort tryck och avlastar så att du även de sista veckorna kan ligga på mage under behandlingen.
Taggar
Duo

från 895:-/person