Lättheten av att bara vara

Nordiskt ljus, rymd och en liten bit av havet som fått vingar. På Upper House Spa är stunden bara din.

Nordiskt ljus, rymd och en liten bit av havet som fått vingar. På Upper House Spa är stunden bara din.

Högt ovanför Göteborgs takåsar börjar upplevelsen av Upper House Spa. Här blir du ett med det nordiska ljuset, harmoniska färgskalor och rogivande naturmaterial. Njut av energigivande yogapass, sinnliga behandlingar och känslan av att sjunka ner i värmande pooler. Eller sväva bort en stund i vår utomhuspool och ge efter för tanken att stadslandskapet där nere kanske bara är en hägring. Lättheten av att bara vara och berikas.

Vänligen notera att vårt spa är stängt 26-30 augusti för underhåll. Yoga, gym och behandlingar är öppet och bokningsbara som vanligt.

Välkommen till oss

Spaentré

Se våra

Yogapass

Aqua Yoga, Board Yoga, Soma Move och mycket mer.

Medlemskap i sommar

Medlemskap under juni, juli eller augusti för 1990:-/ månad.
Sommarmedlemskapet gäller måndag-fredag. Fri tillgång till Upper House Spa, yoga och gym och en massa andra härliga förmåner som sätter guldkant på tillvaron. Allt till en magisk utsikt över Göteborg.

Nyhetsbrev

Händer det något utöver det vanliga på Upper House Spa, eller på hotellet i stort? Prova nya produkter eller behandlingar, planerar vi nya klasser i yogasalen eller är det kanske dags för ett extraordinärt erbjudande på Upper House Spa.
Upplevelser eller utsikt – nyheter vi vill dela med oss av hittar du här. Eller få de levererade digitalt direkt till din inkorg.

Varmt välkommen att ta del av vårt nyhetsbrev!


Våra spapaket

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

Yoga Experience

Yogaklasser och därefter ett tvåtimmarsbesök i vårt spa. Vid din ankomst får du tofflor, badrock och handduk. Handduk och rock får du till låns under vistelsen medan tofflorna är dina att behålla.

Taggar
Spapaket Yogapaket

från 895:-/person*

*paketpris