Orienten möter västkusten

Mötet mellan det nordiska och det orientaliska är ett återkommande tema hos oss. Det ljusa, rena i kontrast med det mustiga, exotiska återspeglas i vårt spaområde såväl som i våra produkter.

Mötet mellan det nordiska och det orientaliska är ett återkommande tema hos oss. Det ljusa, rena i kontrast med det mustiga, exotiska återspeglas i vårt spaområde såväl som i våra produkter.

Upplev Upper House SPA

Med hög service och fantastisk utsikt, guidar vår personal dig till lugn och harmoni. Det nordiskt avskalade möter orientens varma färger och avkopplande behandlingar. Dofterna, atmosfären och de rogivande ritualerna ger dig känslan av att dyka ner i en annan värld för några timmar. Kom upp till oss och upplev vår omfamnande champagnepool, energigivande yogapass och rogivande relaxavdelning. Upplev Upper House Spa.

Obs – vårt spa kommer att vara stängt 27-31 augusti. Vårt gym och yogaklasser håller öppet som vanligt.

Mors dag-erbjudande

Unna världens bästa mamma en dag full av nya upplevelser och njutning på Upper House Spa, med en fantastisk utsikt över Göteborg!
Mors Dag-erbjudande 2018: Spa-entré för endast 595:-.

Ayurvedisk Workshop

Österländsk tradition + västerländsk medicin = ett hälsosamt liv
Vi är så glada att få välkomna läkaren och ayurvedaspecialisten Nathalie Geetha Babouraj till oss på Upper House Spa den 6:e juni.
Nathalie kommer ge oss råd och dela sina kunskaper för ett mer hälsosamt liv. Hon kommer på ett inspirerande och lekfullt sätt guida oss när vi tar oss an kropp, sinne och själ.
Bland annat så kommer ayurvedas fem element kopplas ihop med våra fem sinnen, och vi ska med Nathalies hjälp få en bättre förståelse för hur vi med lätthet kan nå inre harmoni.

 

Medlemskap

Våra olika medlemskap innebär njutning och upplevelser för såväl kropp som själ. Fri tillgång till vårt spa, gym och träningspass hela veckan eller välj enbart förmiddagen. Vi erbjuder även medlemskap med fokus på träning. Allt till en fantastisk utsikt över Göteborg.

Medlemskap

Aqua Yoga

Aqua Yoga är ett fantastiskt sätt att uppleva de många fördelarna med yoga. Vattnets unika egenskaper, i kombination med Maria Cerbonis omtyckta yogastil, skapar nya förutsättningar för en stund med högsta närvaro, läkande och lugn.
När yogapasset avslutats fortsätter du in i vår Skandinaviska Torrbastu där du får vara med om en mycket speciell ritual som stimulerar alla våra sinnen.
Detta avslutas med av avkylande dusch och sedan njuter du i lugn och ro av vårt spa.

Skäm bort dig själv!

Nyhetsbrev

Händer det något utöver det vanliga på Upper House Spa, eller på hotellet i stort? Prova nya produkter eller behandlingar, planerar vi nya klasser i yogasalen eller är det kanske dags för ett extraordinärt erbjudande på Upper House Spa.
Upplevelser eller utsikt – nyheter vi vill dela med oss av hittar du här. Eller få de levererade digitalt direkt till din inkorg.

Varmt välkommen att ta del av vårt nyhetsbrev!