Orienten möter västkusten

Mötet mellan det nordiska och det orientaliska är ett återkommande tema hos oss. Det ljusa, rena i kontrast med det mustiga, exotiska återspeglas i vårt spaområde såväl som i våra produkter.

Boka spa

Mötet mellan det nordiska och det orientaliska är ett återkommande tema hos oss. Det ljusa, rena i kontrast med det mustiga, exotiska återspeglas i vårt spaområde såväl som i våra produkter.

Boka spa

Högt upp i Gothia Towers mittersta torn, på våning 18-20, finner du Upper House Spa.

Här väntar västkusten i form av en klassisk spaupplevelse med doft och känsla av salt, hav och lena klippor. Men du kan också välja en längre resa. Vårt traditionella Hamam är en smak av orienten, med heta ångbad och varma stenar. Prova våra bastur, vårt gym eller ta en lyxig behandling, allt med extraordinär utsikt över stan. Eller vår pool, utomhus. På nittonde våningen. Med glasgolv…

Åldersgräns för att besöka Upper House Spa  är 16 år i målsmans sällskap.
Upper House Spa är kontantfritt.

Late Evening Spa

Vi erbjuder Late Evening Spa –  entré till Jul på Liseberg och 3 timmar i vårt spa den 24 november. Vi har öppet extra länge så du kan, om du vill, först besöka julen på Liseberg för att sen komma till oss och värma dig. Och, inte minst, njuta av utsikten från vår utomhuspool.
P.S Tidigare på dagen är du även varmt välkommen till oss för mingel, meditation och julmys – prova på meditation och få även julklappstips.

Läs mer & boka

Mingel, meditation & julmys

Välkommen till oss den 24 november.
Med start från 15.00 erbjuder vi 20 minuters meditationspass löpande under kvällen med start varje halvtimme. På plats finns även våra leverantörer: Yogagrossisten och WEA Sportswear och visar upp senaste kollektionerna och erbjuder extra bra priser. Det kommer finns olika paketerbjudande med både hudvårdsprodukter och kläder.

Läs mer & boka plats

Aqua Experience

Upplev vatten i alla dess former under en kväll hos oss. Vi går tillbaka till rötterna och erbjuder dig hälsa genom vatten – Salus per Aqua. I november erbjuder vi fyra tillfällen med olika teman att njuta av vattnets helande effekt.

Yoga i vår utanpåhängande pool, därefter är det dags för Sauna Experience. Avslutningsvis njuter du fritt i vårt spa och relaxavdelning under kvällen.

Läs mer & boka plats

Hösterbjudande

Spaentré måndag-torsdag: 595:-
Vid din ankomst får du tofflor, badrock och handduk. Handduk och rock får du till låns under vistelsen, tofflorna är dina att behålla. Njut av vårt spa i tre timmar.
(Erbjudandet gäller t.o.m. 30 november 2017)

Boka
Email: spa@upperhouse.se
Telefon: 031-708 83 25

Vårt

Kursutbud

Upper House

Spa Member

Exklusivt spa- & träningsmedlemskap.

Läs mer
Ta del av vårt

Nyhetsbrev - Spa

Nyhet hos oss:

Yoga

Exclusive Tour

Välkommen att se vårt exklusiva spa. Vi tar dig med på en rundtur i våra 3 våningar och berättar om allt som händer hos oss.

Läs mer

Spapaket

Njut av spa över dagen – ta del av våra härliga spapaket.

Läs mer