Erbjudanden

Vi på Upper House gillar paket – både att göra fina paket och att ge bort. Att sätta samman ett hotellpaket eller hotellerbjudande i Göteborg ger oss chansen att kombinera allt det huset har att erbjuda på bästa sätt och därigenom ge dig en fulländad upplevelse.

Oavsett om du planerar för att fira ett speciellt tillfälle, letar extra bra pris på hotellrum eller vill hitta det mest bekväma boendet ihop med en god middag, en bra show eller livfull teater, har vi något för de flesta tillfällen och dessutom mycket att välja på. Vi varierar utbudet efter säsong så besök oss gärna ofta för att hålla dig uppdaterad och inte missa din perfekta matchning.

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

Autumn Glow

En härlig återfuktande och vårdande klassisk ansiktsbehandling. Spaentré är inkluderat i priset.
Taggar
Spapaket Spa

895:-/person*

*paketpris

Göteborgsvarvet

Springer du varvet till helgen? Unna dig en härlig återhämtning efter 21km! Spaentré 695:- per person Erbjudandet gäller 18-20/5 2019
Taggar
Erbjudanden

Spa & Brunch

Starta dagen med en fantastisk brunch på restaurang Ristoria. Därefter är du varmt välkommen till vårt spa och njuta under 3 timmar. Erbjuds söndagar från kl 12.00.
Taggar
Spapaket Brunch Spa

995:-/person*

*paketpris

Lugna dagar

Bo i vilsamt vackra rum med alla tänkbara bekvämligheter. Åk upp till restaurangen och bli en del av en unik och lekfull scen där subtila smaker föds och formas. Dra dig tillbaka i vårt fantastiska spa och låt dig förföras av känslan av att bara vara.
Taggar
Hotellpaket Restaurangpaket Äta Bo middag med utsikt Spa

från 1641:-/person*

*paketpris

Romantisk weekend

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo 5-stjärnigt, varva ner och koppla av i vårt spa. Överraska din käraste och boka Sveriges bästa hotell!
Taggar
Erbjudanden Hotellpaket Bo Romantik Spa

från 2380:-/person*

*paketpris

Lyxweekend

Spendera en lyxig weekend i Göteborg tillsammans med bästa vännerna. Bli hämtade på flygplatsen, bo i 5-stjärnig lyx i vår största svit med Champagne och chokladpraliner vid ankomst. Njut av avkopplande spabesök och a la carte frukost med milsvid utsikt på morgonen därpå.
Taggar
Erbjudanden Hotellpaket Bo Champagne Frukost Lyx Spa Svit

31000:-*

*paketpris 2-4 personer

Heavenly Shrimps & Spa

Njut av en eftermiddag med spa och räkmacka, allt med milsvid utsikt över Göteborg.
Taggar
Restaurangpaket Spapaket Räkmacka Spa

995:-/person*

*paketpris

Yoga Experience

Yogaklasser och därefter ett tvåtimmarsbesök i vårt spa. Vid din ankomst får du tofflor, badrock och handduk. Handduk och rock får du till låns under vistelsen medan tofflorna är dina att behålla.
Taggar
Spapaket Yogapaket Spa Yoga

från 895:-/person*

*paketpris

Heavenly Morning

Starta dagen med en fantastisk frukost på Upper House Dining. Därefter är du varmt välkommen till vårt spa och njuta under 3 timmar. Handduk och badrock får du till låns under vistelsen medan tofflorna är dina att behålla.
Taggar
Restaurangpaket Spapaket Frukost

1195:-/person*

*paketpris

Luxury Evening

Skapa en magisk kväll med ett glas champagne, två ostron och en vistelse i vårt spa. Handduk och badrock får du till låns under vistelsen medan tofflorna är dina att behålla.
Taggar
Spapaket Lyx

från 995:-/person*

*paketpris