
Havssalt & karamell
Pralin fylld med en krämig och mjuk karamell med havssalt och chokladcrunch. Omsluten av ett skal av Valrhona Dulcey.
Allergener: gluten, laktos, mjölkprotein
Ingredienser: Socker, grädde, glykos, smör, havssalt, dulcey

Hallon & lakrits
Pralin fylld med en hallonmarmelad tillsammans med enlakritsganache. Omsluten av ett skal med Valhrona vit opalys.
Allergener: Laktos, gluten, mjölprotein
Ingredienser: Hallon, socker, pektin, glykos, citronsyra, sirap,grädde, lakritspulver, lakritspasta, salt, smör, mjölkchoklad,solroslecitin, kakaosmör

Bahibe
Pralinen är fylld med en mjölkchokladganache på Bahibe, omsluten av ett chokladskal av Bahibe och avslutningsvis sprayad med choklad för pudrig yta. Bahibé är en intensiv 46% mjölkchoklad från Valrhona med toner av torkad frukt och kraftig kakao.
Allergener: Laktos, mjölkprotein
Ingredienser: Bahibe Mjölkchoklad, grädde, glykos, invertsocker, smör, salt

Svartvinbär & kardemumma
Pralin fylld med syrlig svartvinbärmarmelad och kardemummaganache. Omsluten av ett skal med Valhrona vit Opalys.
Allergener: laktos, mjölkprotein
Ingredienser: Grädde, glykos, vit choklad, kakaosmör, solrosleciton, vanilj, smör, salt, kardemumma, svartvinbär, pektin, citronsyra

Honung
Signaturpralin för Upper House och husets egna bikupor. Pralinen är fylld med enlen honungskola. Omsluten av ett skal av Valrhona Dulcey.
Allergener: Laktos, mjölkprotein
Ingredienser: Valrhona Dulcey, Grädde, honung, salt, smör
.