Relaxavdelning i Göteborg

Kom till Upper House Spa och koppla av en stund i vår härliga relaxavdelning. Slå dig ner, ta några djupa andetag och låt dig själv slappna av en stund.  Relaxavdelningen är en del av Upper House Spa där du kan mysa runt i badrock, ta något att dricka och vila mellan bastu och bad.  Här har du en fantastisk utsikt över Göteborg och kan njuta av både te, kaffe, juice och färsk frukt – som ingår i ditt besök.

Det finns ett helt tyst rum för total avkoppling och ett rum där du kan prata ikapp med ditt sällskap. Här går det även att köpa och avnjuta en kall öl eller skåla i ett glas bubbel.

I relaxavdelningen finns sköna liggstolar, bord och stolar samt en soundscape-bädd som du kan boka för en lugn ljudbehandling.

När du besöker Upper House Spa finns förutom relaxavdelningen tre olika pooler – en utomhuspool, en lugn softpool och en jetstreampool, ett Hamam samt fyra stycken bastus.

Som boende på Upper House ingår entré till Upper House Spa! Läs mer om Upper House Spa

Åldersgräns 18 år, 16 år i målsmans sällskap.

Bra att veta inför ditt besök

Våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande är vår högsta prioritet och vi följer naturligtvis våra myndigheters rekommendationer. Hos oss på Upper House Spa har vi öppet som vanligt, även vårt gym och vår yoga har öppet.

Läs om hur vi på Upper House Spa arbetar för våra gästers trygghet
Mer info och

Priser

Dagspa, spabad och sparitualer

Våra

Behandlingar

Massage, kropp, ansikte och skönhet

Tips

Presentkort

Ge bort ett presentkort till någon du tycker om! Perfekt gåva till en mamma på Mors Dag.

Upper House

Yoga

Hatha Yoga, Soma Move, WOD och mycket mer.

Våra spapaket och erbjudanden